Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. Sınıflarından İlk Eserler: 9. Desen Dersi Dönem Sergisi
19 Şubat 2019 00:38

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, aldıkları DESEN eğitiminin ilk eserlerini 19 Şubat Salı günü fakültemiz C BLOK sergi alanında izleyicilerle buluşturdu. İlk kez desen eğitimi alan öğrencilerin başarılı çalışmaları göz doldurdu. Dokuzuncusu düzenlenen DESEN DERSİ DÖNEM SERGİSİ’ne Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yaşar Selçuk Şener ve fakülte öğretim üyelerimiz katıldı.

Sergi açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Yaşar Selçuk Şener, temel sanat eğitiminin önemine dikkat çekerek, ilk sınıf öğrencilerimizi kısa zamanda gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Dersin yürütücüsü öğretim üyesi Doç. Mehtap Pazarcıoğlu Bingöl de ilk defa desen dersi alan öğrencilerimizin dönem boyunca büyük emekler verdiklerini ve kısa zamanda çok yol kat ettiklerini belirterek öğrencilerle ilgili umutlarını dile getirdi..

Umut vaad eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.